0

3 gode råd til et sundt måltid

Det er moderne og populært at spise sundt og grønt, men det er faktisk de færreste af os, der er gode til det. Vi falder simpelthen for nemt i fælden med søde sager og take away, fordi det er for tilgængeligt. Men god og sund mad kan faktisk også være tilgængeligt, og vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du får et sundt måltid hver aften.

Bestil en sund måltidskasse på abonnement

Hvis du bestiller en måltidsboks på abonnement fra eksempelvis maaltidsboxen.dk, får du hver dag et godt og nærende måltid leveret lige til døren. Sværere behøver det faktisk ikke at være, og så er det efterhånden faktisk en ret billig løsning, fordi der er rigtig mange konkurrenter på dette marked. Så jo, det kan godt svare sig, selvom du mener, at mad udefra altid er dyrere.

Køb fleksibelt salatindhold

Du kan nå rigtig langt med agurk, tomat og salatblade i køleskabet. Tilsætter man dertil noget god proteinfylde som eksempelvis quinoa, har man faktisk en rigtig god bund, som tilmed holder længe i skabet, og som ender med at være en rigtig billig løsning. Tilføj noget kylling og lav en god dressing, og så har man faktisk et nærende og sundt måltid til flere dage.

Hold dig til indkøbslisten

Vi skriver jo ikke chokolade på listen hjemmefra, vel? Når du handler ind, bør du derfor altid gå direkte til det, der står på din liste og ignorere de mange fristelser, der står på de mest imødekommende hylder. Du sparer både tid og penge i sidste ende, og så holder du dig faktisk til den diæt, du har planlagt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *