0

3 måder at gøre haven ekstra komfortabel på

Har du en stor have med en masse plads, som du ikke ved, hvad du skal gøre ved? Så giver vi dig her tre bud på, hvad du kan gøre ved den, hvis du er til selvforkælelse og komfort i stor stil. Der er mange måder at optimere haven på, så den er mere venlig over for familie og gæster, og det er den optimering, vi vil hjælpe med.

Sæt en udespa op

En udespa, eller en jacuzzi om man vil, er en spa, som kan stå udenfor hele året rundt, og som kan benyttes hele året rundt. Grundet varmen på vandet kan man sagtens nyde en god tur i udespaen, selvom der er sne på græsplænen, og faktisk bliver det kun en endnu mere speciel oplevelse, hvis omgivelserne er kølige. Der er mange muligheder for forskellige konstruktioner til dine behov, så du kan have et tilpas stort antal gæster over, som kan nyde en tur i vandet.

Hvad med en terrassevarmer?

En terrassevarmer har faktisk lidt samme funktion som en udespa i og med, at det er et element, som gør det ekstra rart at være ude, selv når det er koldt. Ikke lad de kølige august-aftenener skræmme jer indendørs. Her kan en terrassevarmer være perfekt.

Sofaer og bløde terrassemøbler

Vi danskere har en tendens til at holde vores udendørs møbler i flet, og det har naturligvis den positive konsekvens, at vi ikke behøves at vedligeholde specielt meget. Men man kan sagtens finde møbler i flet eller andet fast materiale, som man kan lægge hynder og bløde dyner på. Det bliver bare så meget bedre at være udenfor, når man kan smide sig i møblerne.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *