3 populære ting, du skal have i din have

Mange husejere har formentlig sat ekstra stor pris på deres have under covid-19-pandemien, der har lukket mange af os inde i små lejligheder uden mulighed for at komme udenfor. Nedlukningen kommer potentielt til at vare mange måneder endnu, og sommerferieudsigterne er lange. Derfor er nu også et godt tidspunkt at overveje at give din have et ansigtsløft, for du kommer måske til at bruge mange timer i den i sommerferien.

I dette blogindlæg kommer vi med tre bud på ting, du bør anskaffe dig eller anlægge i din have, inden sommeren kommer.

Bålsted

Det er blevet ekstremt populært at lave bål under corona, så et bålsted er den første ting, du bør kigge efter. En måde at lave at bålsted på er ved at grave en fordybning i din græsplæne og lægge sten rundt omkring, så flammerne ikke kan sprede sig til græsset. Sørg for, at der er godt med plads til bålet. Ønsker du ikke at lave et hul i din græsplæne, kan du også anskaffe dig et bålfad, som du kan placere på terrassen eller andre steder med ikke-brændbart underlag.

Svømmebassin

Når det er rigtig varmt, drømmer mange af os om en pool i baghaven. En rigtig swimmingpool er dyr i anskaffelse, men du kan efterhånden købe meget store oppustelige bassiner til græsplænen. Nogle af dem skal sættes op med stativ og er faktisk på størrelse med en svimmingpool, så du kan blive kølet ned i varmen.

Æstetiske opgraderinger

Hvis du vil give din have et visuelt løft, kan du købe nogle flotte krukker til haven eller anlægge bede med smukke buske og planter. Du kan også købe trædesten til haven, som kan skabe en illusion om en sti, eller bare bruges til at lave flotte mønstre i græsset.

admin