3 tips til det stilede og praktiske køkken

Når vi bruger så mange timer i vores køkken, som vi gør, og som vi særligt har gjort under corona, så skal det helst fungere akkurat efter vores behov. Dit køkken kan mange ting, men det kan komme til at gøre endnu flere ting med de rigtige tiltag. Vi kommer her i denne artikel med nogle gode bud på, hvad det eksempelvis kan være.

Nyt lækkert stel

Det giver bare en større tilfredshedsfølelse, når god mad serveres på pæne platter – og det skal jo helst være dansk design. Med Piet Hein platter kan du få det behov opfyldt, og til en pris der er til at overskue, hvis du er glad for den pæne servering. Samtidig går de også godt til et vitrineskab, hvis du har sådan et.

Køb nu bare den Kitchen Aid

Hvis du som mange andre danskere har opdaget, at bagning faktisk er ret sjovt, så kommer du ikke ret langt uden en Kitchen Aid. I hvert fald ikke hvis du gerne vil undgå at stå og bokse med deje flere timer ugentligt. Det er det perfekte stykke redskab til dig, som gerne vil undgå at overanstrenge dig selv og samtidig bage noget godt brød til mange mennesker.

Gulvet skal kunne gøres rent

Måske du har hørt om et epoxy gulv før, og hvis du ikke har, vil vi introducere dig for det nu. Et epoxygulv er en smart løsning, som tilmed passer ind i den grå og moderne nordiske stil, men den helt store fordel er, at det er ualmindeligt rengøringsvenligt. Så selvom mor og lillebror klatter i køkkenet, så er det ikke så slemt igen.

admin