3 tips til opstart af ny butik

Selvom corona ikke ligefrem fremmer lysten til at starte en ny butik med et nyt koncept, giver det om ikke andet tid til at forberede sin grundigt, inden man starter sit iværksættereventyr. Der er rigtig mange ting at tage sig til, når man vil starte sin egen butik, og vi giver her et par gode råd med på vejen, som forhåbentlig kan få dig godt i gang, når tiden er til det.

Tilbudsaviser og magasiner

En måde at skabe opmærksomhed omkring sig selv på er gennem tilbud. Folk elsker gode tilbud, og derfor kan du med en tilbudsavis i din butik hjælpe folk på vej mod de gode priser. Til det skal du bruge magasinholdere, som kan stå i indgangen, eller måske endda på fortovet, så forbipasserende også kan få et indblik i din butik.

Online markedsføring

Din butik skal have en Facebook-side. Herpå kan du køre konkurrencer og lignende, som yderligere kan give din butik eksponering. Den lokale reach er særdeles vigtig, når man har at gøre med en fysisk butik, som for det meste kun tiltrækker folk i lokalområdet, medmindre du selvfølgelig kan noget helt særligt. Invester nogle kroner i denne del – det kan meget hurtigt betale sig hjem igen nemlig.

Renlighed over alt

Intet bliver som det samme, når corona er overstået. Folk vil være bevidste om, hvor let virusser egentlig smitter, og selvom vi har mulighed for at gå tilbage til normalen, vil det være svært for nogle. Sørg derfor for at have en meget ren butik, hvor folk kan mærke, at der bliver gået op i rengøringen.

admin