Acana hundefoder – naturligt og sundt for din hund

Leder du efter hundefoder af høj kvalitet til din bedste ven, kan du med fordel kigge forbi Barksnbones.dk. Barksnbones.dk – tidligere kendt under navnet Trenddog.dk – har siden 2005 forhandlet hundeudstyr (hundeliner, snore, halsbånd, mad- og vand skåle, hundesenge, hundedækker, seler og meget mere) af høj standard til hundeelskere i hele Danmark.

Samtlige varer på Barksnbones.dk er nøje udvalgt ud fra kriterier som sundhed, bæredygtighed, holdbarhed og smukt design, forarbejdet i kvalitets materialer. Barksnbones.dk har fysisk til huse på Østerbro i København, hvor du kan gå på opdagelse i den velassorterede fysiske butik. Du har adgang til det fulde sortiment i webshoppen på Barksnbones.dk, hvor du kan handle sikkert i ro og mag hjemme fra din egen stue, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Acana hundefoder – køb det hos Barksnbones.dk

Et solidt bud på kvalitets hundefoder til din hund, uanset race, størrelse, køn, aktivitets niveau og sværhed. I Acanas sortiment vil du altid kunne finde en variant af hundefoder, som passer præcis til din hund. Al hundefoder fra Acana er produceret ud fra devisen, at hundemad skal fremstilles af så friske og naturlige råvarer som muligt.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten hos Acana, som baserer hundefoderets næringsindhold på kød, fisk og grøntsager – ikke på korn eller ris – således at kulhydrat niveauet holdes lavt, samtidig med, at hunden får alle de vigtige næringsstoffer, den har brug for. Acana hundefoder er rigt på vitaminer, mineraler og essentielle olier.

Hos Barksnbones.dk finder du, foruden Acana Hundefoder, Orijen Hundefoder, Ziwi Hundefoder, Mush Barf Vaisto, Barf Råfodring, Purbello Vådfoder – hundefoder fra brands, som hver især borger for den høje kvalitet og standard. Når du handler hundemad og tilbehør til din hund i den online shop på Barksnbones.dk, får du hurtig levering – og den er gratis, hvis du bestiller for over 499,- kr.

Astrid Pedersen