0

Ansigtsvisir er et effektivt alternativ til mundbind

Mundbindet er på kort tid blevet en normal ting i det danske gadebillede. I indsatsen for at mindske smittespredning gør vi alle hvad vi kan med diverse værnemidler. Men enkelte individer har ikke mulighed for at bruge mundbind, og her er et ansigtsvisir et oplagt alternativ.

Mundbindets formål er at beskytte dig selv og andre mod smitsomme partikler, som findes i luften. Udånder du smitte, kan andre optage den, og på samme måde kan du indånde andres smitte. Risikoen er størst indendørs og når mange er samlet på lidt plads, og derfor er det også her, mundbindet tages i anvendelse.

Ansigtsvisiret fungerer ved at skærme ansigtet for andre menneskers smitsomme partikler, og samtidig fange de smitsomme partikler, som du selv kan udånde. Det er ikke lige så sikkert som mundbindet, men et effektivt alternativ til individer, som ikke har mulighed for at bruge mundbind.

Derfor anbefales ansigtsvisiret som alternativ til mundbind alle de steder, hvor mundbind i dag er påkrævet.

Vælg et ansigtsvisir, hvis du ikke har mulighed for at bruge mundbind

Der kan være forskellige årsager til, at man ikke kan bruge mundbind. Både fysiske og psykiske lidelser kan være en forhindring, der gør mundbindet til en dårlig løsning. Har du brug for et alternativ til at bruge mundbind, kan du vælge et visir.

Ansigtsvisiret sikrer at din vejrtrækning ikke bliver påvirket, samtidig med at det beskytter både dig selv og andre. Med dette effektive værnemiddel kan du også færdes på offentlige steder, selvom du ikke har mulighed for at bruge mundbind.

Når du indkøber dine værnemidler, er det vigtigt at de overholder CE-mærkningen. Denne mærkning angiver, at værnemidlet er godkendt til medicinsk brug, og dermed har en høj grad af beskyttelse.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *