Autoriseret VVS Århus – brug Gustafsen VVS

Skal du have sat din nyligt indkøbte bolig i stand fra kælder til kvist, eller er badeværelset i din nuværende bolig ved at nå sidste salgsdato? Drømmer du om et nyt køkken, hvor placeringen af opvaskemaskine, vask eller gas installationer er mere hensigtsmæssig – eller skal du blot have omlagt rørene i bryggerset, så et afløb kan flyttes?

Mange opgaver kræver autoriseret VVS’er

I alle tilfælde bør du tænke dig om en ekstra gang, inden du lader den indre gør det selv mand folde sig ud. For det første kræver den slags arbejde såvel en omfattende viden om som erfaring med rør- og installations arbejder. For det andet er det faktisk lovpligtigt at benytte sig af en autoriseret VVS’er, når det handler om for eksempel gas installationer samt drikkevand. Det er meget vigtigt, at der ikke sker tilbageløb af affaldsvand til det vand, der kommer ud af vore vandhaner, så dette bliver forurenet. Det kan have fatale konsekvenser – og ikke kun for din egen husstand, såfremt du bor i etage byggeri.

Og for det tredje kan du virkelig risikere at rode dig ud i problemer, hvis de rør installationer du selv har lavet – for eksempel i forbindelse med flytning af afløb – viser sig at være defekte. En vandskade er dyr og tidkrævende at udbedre. Dette gælder også for gas installationer, hvor en fejl kan medføre ganske større risici, for eksempel eksplosionsfare eller kulilte udslip. Bor du i etage ejendom, risikerer du ydermere at skulle hæfte for eventuelle skader på underboens bolig – og det er ikke sikkert, at din forsikring vil dække, hvis arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS’er.

Find autoriseret VVS Århus – prøv Gustafsen VVS

Så står du med en opgave, som kræver en autoriseret VVS’er , kan du læse mere om VVS arbejde i Århus på gustafsenvvs.dk

Astrid Pedersen