Badeværelset behøver ikke at være standard

Hvis du vil have et anderledes badeværelse, så kunne det være at du skulle prøve at skifte håndvasken ud. Af en eller anden grund er vasken i badeværelset altid lavet af porcelæn.

Sådan har vasken set ud i Danmark næsten altid. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Lavabo kan du få en anderledes og flot vask. Overvej for eksempel en vask i rustfrit stål, messing eller kobber.

Messing virker eksklusivt

Du har sikkert allerede søgt på ‘vask badeværelse’ og fået en masse hvide håndvaske frem. Men tænk nu hvis vasken var lavet af messing. Det giver helt nye muligheder for at designe et flot rum.

Traditionelt ser vi kun stålvaske i køkkenet, men hvorfor ikke i badeværelset?

Den gamle vask har også en lidt sjov form. Men du kan vælge at købe en rektangulær vask i stedet for. Den har et flot funktionelt design. Afløbet sidder midt i vasken med en dekorativ hældning.

Håndvasken kan også være rund

Nye materialer gør det lettere at designe håndvaske i forskellige former. Du kan for eksempel købe en helt rund vask, som kan stå alene uden at blive bygget ind i et møbel.

En rund håndvask giver nye kombinationsmuligheder. Nogle blandingsbatterier ser bare bedre ud på en rund vask. Du har frigjort dig fra standarden og en ny verden åbner sig.

Stål er holdbart

Du behøver ikke at være bange for at slå vasken i stykker. Det kan du ikke. Selvom der er en risiko for at ridse vasken, så er den ret let at vedligeholde. Først og fremmest er den ekstremt holdbar. Vandet løber næsten lydløst som en beroligende rislen i vasken. Stålvaskene har et hav af muligheder for design i farver og stil. Der er forskellige former og farver. Alle er lavet i kraftig og holdbart metal.

admin