0

Bambusgarn: med kvalitet og bæredygtighed i højsædet

Ønsker du et bæredygtigt alternativ til uldgarn? Så skal du prøve bambusgarn!

Bambusgarn er lavet af bambusfibre, som er et naturligt og bæredygtigt materiale. Når man spinner garn på bambusfibre, får man et blødt og lækkert garn. Strikker eller hækler du med bambusgarn, kan du være sikker på at få et produkt, som er behageligt mod huden og ikke kradser. Bambus er nemlig et skånsomt materiale. Som noget ekstra, er bambusgarn også et allergivenligt alternativ, til hvis man skulle være allergisk overfor uld eller andre syntetiske kvaliteter.

Strikkegarn.eu har et stort udvalg af garn af eller med bambus, som du kan købe til de bedste priser. Garnet kommer i et væld af farver og tykkelser. Garnerne er velegnede til alle former for projekter, både indenfor hækling og strik. Skal du lave et tæppe, en lækker sweater eller et par holdbare strømper, kan du med fordel bruge bambusgarn.

Desuden er garnet attraktivt at bruge til at lave børnetøj af. Det er ikke bare på grund af sin hudvenlighed, men også fordi at bambusfibrene gør garnet ekstra slidstærkt.

Mange forskellige alternativer

Udover at finde garn i 100% bambus, har strikkegarn.eu også flere alternativer, som er en blanding af bambusfibre og almindeligt uld. Med disse garner kan du være sikker på at kunne holde varmen, samtidig med at du stadig mærker bambusgarnets lækre kvalitet. Nogle garner er også en blanding af bambus og akryl.

Hvis du nu alligevel også gerne vil købe garn i ren uld, så har strikkegarn.eu en væld af muligheder på deres webshop. Skulle der være noget du er i tvivl om, eller har du generelle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte deres kundeservice. Skynd dig forbi allerede i dag, og gør et godt køb.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *