Bevar den danske sangtradition med Sangbogen 5

Styrk fællesskabet med en sang

Så syng da, Danmark, lad hjertet tale. Sådan lyder det så smukt i Den danske sang, og det er netop, hvad der er muligt med Sangbogen 5. For det at synge sammen giver et virkelig godt fællesskab, og det er samtidig også en måde, hvor man kan dyrke den danske kultur, når den er allerbedst. For den danske sangskat er fyldt med fantastiske viser, der bare fortjener at blive sunget igen og igen. Under krigen blev der sunget meget til de såkaldte alsangsstævner. I dag hiver vi gerne sangbogen frem sammen med en god kop kaffe og et stykke wienerbrød. Dermed er sangbogen 5 med til at skabe den danske hygge, som folk fra hele verden kommer hertil for at studere nærmere.

Danske sange og internationale hits

Med Sangbogen 5 får du en samling af mere end 320 sange inden for kategorier som danske salmer, sange, viser og evergreens. Er du mere til udenlandske sange, så indeholder Sangbogen 5 også en række internationale hits inden for beat, rock og popmusik. Med denne sangbog er det muligt at synge med på gode sange som Det er en kold tid, Du kom med alt det, der var dig, sejle op af åen og mange, mange flere.

Fællesskab om sangen

Sangbogen 5 er en del af en sangbogsserie, der i mere end 20 år er blevet flittigt brugt af både foreninger, familier og i undervisningssammenhænge. Fælles for alle sangbøgerne er et ønske om, at skabe et fællesskab omkring den danske og udenlandske sangtradition. I både forsamlingshuse og på højskoler har sangbogen været et fast element ved forsamlinger, hvor det er helt naturligt at starte aftenen med en fællessang. Og netop Sangbogen gør det ikke bare muligt at synge ældre danske sange. Med den i hånden er det også muligt at synge med på hits fra nyere kunstnere som Mads Langer, Marie Key og Rasmus Seebach.

Søren Black