Billige Herman Miller kontorstole – find dem online

At sidde sammensunken på en dårlig kontorstol i mellem otte og ti timer dagligt er ikke befordrende for en sund kropsholdning og et velfungerende kredsløb. Tvært imod kan stillesiddende arbejde give stive led, ømme muskler, myoser og spændinger samt et dårligt blodomløb, da man let kommer til at blokere for blodtilførslen til benene. De indre organer og indvoldene bliver trykket sammen, så man for det første risikerer at udvikle dårlig fordøjelse, for det andet kun trækker vejret overfladisk og således ikke får ilt nok til hjerne og muskler.

Alt i alt er det virkelig dårligt for kroppen at sidde stille i lang tid. Især hvis man ikke er i besiddelse af en ergonomisk og fysiognomisk korrekt kontorstol, som faciliterer den optimale siddestilling og ansporer til bevægelse og mobilitet.

Herman Miller kontorstol – det optimale valg til en travl arbejdsplads

Er du ansvarlig for medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen – for eksempel i egenskab af din stilling som office eller facility manager – vil det være i din interesse at sikre, at de medarbejdere, som tilbringer størstedelen af dagen foran deres arbejdsstation, har noget ordentligt at sidde på. Og her vil kontorstole fra Herman Miller altid være et prima valg. I

sær den prisbelønnede og meget berømte klassiker Herman Miller Aeron er fantastisk for såvel ryg og lænd som bagdel, og dermed som skabt til at understøtte en medarbejder, som skal sidde ned og være fokuseret i timevis – eksempelvis en programmør eller en udvikler. Herman Miller Aeron er forsynet med et kraftigt net som erstatning for den traditionelle siddepude, hvilket sikrer såvel fleksibilitet som udluftning i sædet.

Køb refurbished Herman Miller kontorstol til en brøkdel af nyprisen

Hvis du synes, det vil gøre lige lovlig groft indhug i virksomhedens budget at forsyne alle de stillesiddende medarbejdere med nye Herman Miller Aeron kontorstole, kan du overveje at købe en brugt, istandsat (refurbished) kontorstol fra Herman Miller hos https://www.valueshop.dk/herman-miller.html 

Astrid Pedersen