Brug lys til at få rummet til at virke større

I dag er det meget populært at bruge lys som en aktiv del af indretningen. Lamperne er ikke bare statiske elementer, der står på et bord eller hænger i loftet. De kan sidde en lang række forskellige steder og være med til at gøre, at du får et godt lys på lige præcis det, som du gerne vil. Det er med til at gøre, at du kan skabe en langt mere rumlig fornemmelse ved hjælp af de lamper, som du bruger. 

En af de helt store tendenser i øjeblikket er, at du bruger indbygningsspots til at sætte fokus på forskellige steder i dit hjem. Det kan for eksempel være din trappe, der har en smuk runding. Du kan sætte fokus på rundingen ved at sætte spots under trinene. Det er også med til at give et bedre lys, når du går på trappen. 

Du kan også bruge spotsene til at gøre det nemmere for dig at orientere dig et sted. Det kan for eksempel være i dit klædeskab. Det kan være svært at se det hele, når du står en mørk morgen og prøver at finde tøj. Ved at sætte indbyggede spots op i klædeskabet kan du nemt finde frem til det, som du skal bruge. 

Der er mange steder, hvor du kan købe indbygningsspots. Et af de steder, hvor du kan finde et særligt stort udvalg, er på webshoppen Lite-house.dk. Lyset fra et spot er altid meget koncentreret og fokuseret, men der er stor forskel på, hvordan de ser ud. Det er med til at gøre, at det virkelig kommer til at have en betydning for din indretning, hvilken form for spots du vælger. 

Du kan for eksempel vælge nogle spots i flot børstet aluminium. Det er nemt for dig at gøre dem rene. Derfor er de oplagte at have i køkkenet, hvor de hurtigt kan blive svinet til. 

Emilie Ann Jacobsen