0

De bedste pakker er bløde pakker

Kender du udtrykket, at bløde pakker er de bedste? Hvis ikke, så gør du det i hvert fald nu. Bløde pakker indeholder typisk tøj eller lignende, og der er simpelthen ikke noget mere lækkert end at få nye items til garderoben.

Men hvad er egentlig en rigtig god, blød pakke? Det giver vi et par bud på her i indlægget.

En lækker sweater

En blød, varm og vamset striksweater er en formidabel gave, som alle kan bruge. Den kan bruges til de kolde måneder, men også på kølige forårs- og sommeraftener på terrassen. Der er stor forskel på kvaliteten af strik, og uld er klart at foretrække. Vælg gerne en sweater, der er strikket i uld som cashmere, merino eller alpaca, hvis du vil være helt sikker på, kvaliteten er i top. Der findes mange danske brands, der specialiserer sig i striktøj, f.eks. Gauge og Ply og blusbar.

Plaider og tæpper

Et nyt tæppe til sofaen er gaven, du ikke vidste, du ønskede dig. Det står sjældent på ønskelisten, men en flot pynteplaid eller et lækkert, vamset tæppe går man aldrig galt i byen med. Tæppet kan tages med udenfor, når det bliver koldt, men kan også bruges til en hyggeaften foran flimmertossen.

Det kunne også være nyt betræk til sofaen, hvis du kender en, der har en gammel sofa – og det vel og mærke er til at få fat i nyt betræk. Dette kan man typisk kun, hvis sofaen er en del af et standardsortiment.

Bamser til de små

Har du en baby, en tumling eller et lille barn, så er en bamse en helt oplagt blød pakke. Børn elsker bamser, da de både ser søde ud og føles varme og bløde. Og så kommer de i alverdens udgaver af dyr og figurer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *