Den rette arbejdsstilling har afgørende betydning for dit helbred

Kontorarbejde er ofte ensbetydende med stillesiddende arbejde, og hvor meget vi end elsker vores job, er det et faktum, at denne form for arbejde er usundt for kroppen. Eller sådan plejede det i hvert fald at være. Men eftersom der i den senere tid er kommet en del fokus på, hvordan vi kan gøre stillesiddende arbejde mindre uhensigtsmæssig, er der blevet udviklet løsninger, som kan forbedre komfort og velvære for personer der arbejder på kontor.

Det starter med den rette stol

Hvis hjernen skal fungere optimalt, kræver det først og fremmest, at vi har det godt både fysisk og mentalt. Det vil sige, at med god komfort og en stressfri hverdag, kommer vi langt. I jagten på god komfort for dig der har stillesiddende arbejde, er det først og fremmest i valget af stol, du skal være kritisk. Sidder du ikke godt i din kontorstol, kan det have konsekvenser i form af dårlig kropsholdning, sammenfald i ryggen og varige rygsmerter. Derfor skal du være opmærksom på at vælge en stol af god kvalitet, som matcher dine behov. Et godt bud på sådan en stol kunne være Aeron fra Herman Miller. Denne kontorstol er en af de bedste på markedet, og har den fordel at kunne tilpasses din højde, så du opnår den mest optimale arbejdsposition.

Udover, at Aeron stolen findes i tre forskellige højdekategorier, tilbydes der yderligere tilpasning i form af valg af rygstøtte, armlæn og hjul til enten hårdt eller blødt underlag. Så hvis din krops velvære og komfort har betydning for, at du kan yde dit bedste på jobbet, så klik ind og bestil din Aeron stol i dag. Stolen findes desuden i en genanvendt model, hvor producenten har gjort stolen i stand og klar til videresalg, så du kan spare penge på din nye kontorstol.

admin