Derfor bør du vælge en brugt bil over en ny

Det kan være noget så fristende at vælge en splinterny bil, som du selv kan justere fra top til tå. Men i virkeligheden så er der faktisk rigtig mange gode grunde til, at med stor fordel bør vælge en brugt bil i stedet. I dette indlæg kan du læse lidt om hvorfor.

Du sparer penge

Det giver jo sig selv, at en ældre bil kommer med et noget større prisafslag end en ny bil. Og bilen skal faktisk ikke have kørt ret langt, før der er gode besparelser at hente. Du har sikkert hørt sætningen:

”En bil er den dårligste investering, du kan gøre dig.”

Og det er så sandt som det lyder. Bare i det sekund du kører bilen ud fra bilforhandleren, har du mistet de første per tusinde.

Bilen er mere sikker

Det lyder måske lidt absurd, men en brugt bil kan faktisk også være mere sikker end en ny. Bilen har nemlig været gennem flere tjek og syn efter den er blevet kørt i. Når du køber en ny bil, så bliver den selvfølgelig testet, men derefter er det dig, som skal agere prøvekanin.

Du kan få unikke modeller

Hvis du drømmer om at eje en helt unik bil, som du ikke ser overalt i byens gader, så er brugte biler vejen frem. Der findes mange importbiler, som slet ikke produceres mere, men som stadig er helt fantastiske biler. Det er en unik mulighed for at skille sig ud.

Du sparer ventetiden

Det ikke bare lige en uges tid, når du skal have en helt ny bil. I dag kan du vente helt op mod et halvt år, før din bil er færdigproduceret. Du sparer derfor meget ventetid på at købe en brugt.

admin