En massagebriks skal være rigtig

Når du som professionel massør skal betjene dine kunder, så lægger du dem jo ikke på sofaen eller gulvet på et underlag, for dit speciale er jo netop, at kunden går derfra med en bedre, sundere og veltilpas krop, end da vedkommende ankom. Dette fordrer en velegnet massagebriks.

Vi har kun vores ene krop, og den skal gerne holde hele livet, derfor bør man aldrig gå på kompromis med, hvordan man behandler den, hvad man fylder den med, og hvordan man vedligeholder den.

Man kan besøge lægen og eventuelt få oprettende operationer, men det mest hensigtsmæssige i længden er som bekendt at forebygge fremfor at bekæmpe. Derfor skal man lytte til ens krops signaler, hvis den værker eller på anden måde ter sig.

Nogle mennesker tror, at man bare kan henkaste det, og at det går væk af sig selv, og nogle gange er det da også tilfældet, men hvis man skal være på den sikre side, så skal man i god tide besøge en kiropraktor, massør eller anden behandler, der kan se på din krop rettidigt.

Og underlaget er, som nævnt, ikke uden betydning. Der findes massagebrikse og andre behandlingsbrikse af mange forskellige standarder og til diverse anvendelige situationer.

En massør vil nok foretrække en decideret massagebriks, der både findes i en hydraulisk, stationær og foldbar version. På den måde er en velforberedte massør klar til både en gennemgående behandling og nærmere inspektioner på specifikke steder på kroppen, og hvis opgaven kalder på det, kan massøren komme ud til kunden med sin egen foldbare massagebriks.

En beredt kiropraktor vil helst foretrække en passende kiropraktorbriks af gode grunde, og det er alt sammen til din fordel, for det handler for behandleren om at have det bedste udstyr, så dit udstyr – nemlig kroppen – kan få den bedste behandling, så den kan holde til mange gode år fremover.

 

Anders Lundtang Hansen