En svunden og savnet tid genopstået med Helstrand Smedje

Kan du huske i gamle dage, hvor hver en by havde en bager, en smedje, en dagligevarebutik og stort set var selvforsynende, og alle kendte alle i byen?

Udviklingen har hovedsageligt sørget for, at dagligdagen er blevet nemmere for os, men ved nogle hverv har man også mistet den personlige kontakt mellem producent og forbruger, da mange ting er blevet automatiseret.

Men hvis du skuer mod Helstrand Smedje, vil du opdage et erhverv, der sigter på gammeldags dyder, effektivitet og nidkærhed for kundernes behov og egen professionalisme.

Her har du at gøre med en ferm smedje af den nyere karakter, der skaber deres varer efter detaljeorientering med kundens behov for syne, om det så gælder til privat, erhverv, industriel brug eller brug ved indretning i privatboligen.

Mange familier og virksomheder søger nemlig det rustikke udseende, og her kommer Helstrand Smedje til undsætning, for de udfører blandt deres produktsortiment stålbordben, trappegelændre, cykelstativer og meget mere og mange forskellige slags metaller og stål-varianter.

Denne Rødovre-baserede virksomhed kan også løse mange andre forskellige opgaver i disse materialer. Man kan som potentiel kunde kontakte firmaet og høre, hvorledes de kan være behjælpelige med at udføre dit stålprojekt fra strøtanke til færdig udførelse.

De hjælper dig hele vejen med vejledning i form af valg af materialer, udformning og generelt inspiration, så du kan få dit ønske opfyldt i stål.

Helstrand Smedje pryder sig ikke af udelukkende at klare de vante opgaver, for de trives i at gennemføre tjanser, de måske aldrig har set før eller som er krævende, for de færdes godt i nye udfordringer.

De har siden 2014 skåret mange opgaver i stål og metal for diverse firmaer og private, der spænder fra de små nørklede udfordringer til de større og omfavnende idéer.

Så Helstrand Smedje kan med stor garanti være dem, der hjælper dig fra start til slut med at klare dit stålprojekt efter klassiske dyder, hvor der er kontakt mellem kunde og producent.

Anders Lundtang Hansen