Engangsservice

Står du og skal holde temafest inden så længe? Venter endnu en børnefødselsdag rundt om hjørnet? Måske har du planlagt at tage på skovtur i det fri? Eller at holde grillfest i haven, når det bliver sommer? Uanset hvad er der bare begivenheder, som bliver en del nemmere og meget sjovere, hvis du kan slippe for den gigantiske opvask, der ellers ville følge med.

Det har vi fuld forståelse for, og derfor har vi et kæmpe udvalg af engangsservice. Hos os finder du nemlig både servietter, sugerør, cupcake forme, kagepynt, konfetti, plastikbestik og paptallerkner til billige penge. Og det er virkelig smart, hvis du befinder dig et sted, hvor det er umuligt at vaske op. Eller hvis du bare har lyst til at være hurtigt færdig med oprydningen. For helt ærligt – er der ikke sjovere ting at tage sig til?

Paptallerkner er især praktiske til temafester, udendørs begivenheder og børnefødselsdage. Du slipper for opvasken, og faktisk er du ikke den eneste, som bliver glad. De små vil garanteret elske det, for der er noget for enhver smag, uanset om man er til Mickey Mouse, Frozen eller Spiderman. Vores paptallerkner fås nemlig i et hav af forskellige varianter. De måler alle 22,5 cm i diameter. Derfor er der plads til et helt måltid, men tallerknerne kan også sagtens bruges til at servere et stykke kagemand eller en let bid mad på. Med paptallerkner risikerer du heller ikke, at dine almindelige tallerkner går i stykker.

Mange af vores paptallerkner sælges stykvis. Det betyder altså for dig, at du ikke behøver at købe flere hundrede tallerkner. Faktisk behøver du slet ikke at købe flere end det præcise antal, du har brug for. Og det synes vi er praktisk, for dermed smider du hverken penge eller ressourcer ud af vinduet.

Du kan også benytte paptallerknerne til at skabe sjove sammensætninger og lege med dekorationen i din borddækning. Farver er altid festlige, græskar passer naturligvis til Halloween, mens en smuk sølvstjerne giver et sofistikeret look. Paptallerkner er perfekt til at pynte dit bord med – uanset om det er børn eller voksne, som skal spise af dem.

Paptallerkner er naturligvis mindre velegnede til arrangementer, hvor der serveres meget våde og fedtede madvarer. Men vi forsikrer dig om, at vores paptallerkner er i høj kvalitet og passer til de fleste begivenheder. Derfor kan du trygt bruge dem til at spise under åben himmel eller til at muntre børnene op med.

Ida Kragh Pedersen