0

Et smukt udtryk med Shellac

Der er intet galt med en lille smule luksus i ny og næ – eller ofte. Hverdagen kan gå hen og blive lidt for tør og kedelig, når den gang på gang gentager sig selv, og den har brug for at få et pift engang imellem.

Et friskt pust eller en smule luksus kan se ganske forskellig ud afhængig af, hvem der har brug for det. En ny bluse, et karbad eller en fridag.

Alt dette kan nydes, men du kan også investere i en service, der holder længe, og som er en gave til dig og vil blive set af dem, du omgives sammen med.

Denne service kunne være en smuk neglebehandling i form af Shellac. Shellac er ikke bare utilregnelig neglelak, der får en rids så snart, at du griber ned i din taske. Det er en fusion mellem almindelig neglelak og gel og kaldes CND Shellac.

En professionel service og behandling

Shellac er ikke blot et produkt, det er et professionelt produkt og en oplevelse, som du kan købe hos professionelle kosmetologer og negleteknikere.

Shellac holder i op til 14 dage, så du kan nyde dine polerede negle i lang tid. En af fordelene ved denne form for lakering er den skønsomme aftagning.

Du behøver ikke file din negl eller lignende, men du kan benytte et remover kit i stedet, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at fjerne din CND Shellac. Det er en skånsom teknik, som du helt selv kan udføre derhjemme, når du mener, at dine negle har nået udløbsdatoen.

Den specielle Shellac har taget fem år at udvikle og har været hele ventetiden værd. Shellacen skal tørre i UV-lys og her følger den gave, at du lige efter endt behandling sagtens kan stikke din hånd ned i tasken uden skader i din Shellac. Lakken vil være helt tør lige efter behandlingen.

Hvis du også mangler et pust til hverdagen og et pift til dit udtryk, så undersøg dine muligheder for en Shellac-behandling. Du vil de næste to uger blive mindet om den gave og det stykke selvtillid, som du gav dig selv.

Du kan undersøge, hvad din muligheder er, når det kommer til Shellac og hvilken aftagningsteknik, der virker bedst for dig. Måske vil du ende med slet ikke at kunne undvære det.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *