Få den bedste trimmer til din hunds pels

Hunde har pels – og nogle har rigtigt meget pels.

Og modsat os mennesker kan hunde af gode grunde ikke lige bestille en tid hos frisøren.

Derfor er din hund afhængig af at du sørger for at dens lange og tykke pels er klippet og trimmet, når det er nødvendigt.

Hundes pels har en struktur som er meget finere end menneskehår, og af den grund kan du som regel ikke blot benytte en almindelig frisørtrimmer.

Og her kommer hundetrimmere fra Oster ind i billedet.

Når du benytter en hundetrimmer fra Oster får du nemlig en professionel maskine, som du sagtens kan benytte både privat og til erhverv. Alt efter hvilken model du vælger klarer den både pelsen på kroppen, og trimning og klipning af poter og ører. 

Et smart tilvalg er en afstandskam, som giver din hunds pels den helt rigtige længde, så du stille og roligt kan trimme uden at pelsen ved et uheld bliver for kort. 

Du kan selv vælge om din hundetrimmer skal være med eller uden ledning, så du vælger blot den type som passer bedst til dig. 

Generelt anses Oster for at høre til blandt de allerbedste brands inden for hundetrimmere, og herunder kan du læse mere om et par af deres modeller. 

Oster Golden A5 

Denne trimmer er en såkaldt “salonmaskine”, hvilket vil sige at det er en professionel maskine, som du kan benytte til klipning af alle hunderacer. Den har stor motorkraft, så du kan hurtigt trimme hunde med stor og kraftig pels.

Med det store udvalg af klippeskær kan maskinen desuden effektivt benyttes til langt de fleste hunderacer.

Oster PRO3000i

Ligesom Oster Golden A5 er Oster PRO3000i også en salonmaskine.

Den store forskel på de 2 maskiner ligger i at PRO 3000i er en ren batterimaskine, og så er den særdeles og let og handy på samme tid.

Vi ønsker dig og din hund god klipning.

Troels Nielsen