Få en flot græsplæne med rullegræs

Er du ved at anlægge en have eller et andet større areal, hvor du vil have græs som overflade?

Det lyder godt, for er der noget dejligere end en flot grøn græsplæne.

Men har du overvejet, hvordan du vil etablere græsplænen, for græsset gror jo ikke op af sig selv. 

Der er helt grundlæggende 2 måder, du kan få græs på dit jordstykke. Den første måde er ved at du ganske enkelt sår en masse græsfrø, som skal fordeles i et jævnt men ikke for tykt lag, på et jordunderlag. Derefter går du så og venter i en rum tid, indtil der begynder at komme lidt græsstrå op hist og her. Det tager et godt stykke tid før du har en tæt græsplæne, og er du uheldig kommer der pletter, hvor græsset ikke rigtigt bliver til noget. 

Og så er der den anden måde, som er både sjovere og hurtigere – rullegræs!. Se nu bliver det for alvor sjovt at anlægge en græsplæne, for med rullegræs går det hurtigt, og du kan have en fin græsplæne på en weekend. Du har dit bare jordunderlag, som du lige har gjort plant og gerne tromlet, så jorden er presset godt sammen. Så tager du dine dine græsruller (deraf navnet rullegræs), og begynder at rulle dem ud én efter én i baner, i forlængelse af hinanden.

Meget hurtigt kan du se tegningen til en flot græsplæne, i stedet for at du skal gå og vente i lang tid, som når du lægger græsfrø. Når græsset er rullet på, kan du lige tromle det engang, og så skal det ellers bare ligge en 14-dages tid, hvor du bare skal sørge for at vande, så det ikke bliver tørt. 

Efter de 14 dage, kan du gå dig en tur på græsset og indtil da, kan du nyde synet af din græsplæne.

Et rigtig godt sted at købe dit rullegræs er hos Nykilde.dk via dette link: https://nykilde.dk/shop/58-rullegraes/.

Nykilde.dk har dansk produceret rullegræs af meget høj kvalitet, som er robust, og kan klare mange vejr- og miljøforhold. Hvis du bor på Sjælland leverer de selvfølgelig græsset lige til døren, og du kan altid kontakte dem og få råd og vejledning.

De unikke plantegræssorter fra Nykilde.dk giver dig en god stærk græsplæne, som du kan benytte til de fleste formål.

På hjemmesiden, finder du desuden en perfekt gennemgang af, hvordan du nemt lægger dit rullegræs.

Skynd dig at få bestilt noget rullegræs, så har du snart en flot græsplæne. 

 

 

 

 

Troels Nielsen