Få en horisontal have – Det pynter.

Kunstige plantevægge kommer i så mange former, størrelser, farver og dækker så mange forskellige behov, at det kan være svært at finde de rigtige til dit formål. Uanset om du er på udkig efter et dekorativt produkt til din lejlighed, et iøjnefaldende display til dit kontor, eller som en imponerende dekoration til et kommercielt projekt, er det vigtigt at lave sin research for at finde de mest attraktive kunstige plantevægge der passer præcist til dit behov og dit budget.

Altså kunstige plantevægge, der holder og dermed er en god investering i mange år fremover.

Hvad er kunstige plantevægge?

Kunstige plantevægge er et vertikalt haveanlæg bestående af sammenlåste paneler af kunstige planter. Kunstige plantevægge af høj kvalitet er meget livagtige, kræver minimum vedligeholdelse og er meget langtidsholdbare, mens lavere kunstige plantevægge af lav kvalitet ofte forekommer alt for blanke og syntetiske. Så hold dig væk fra dem.

Plantevægge er som oftest samlet i sektioner der er fastgjort på bagsiden af ​​hvert panel, de sættes på vægoverfladen med enten skruer, sømpropper eller kabelbinder (afhængigt af overfladen).

Kunstige plantevægge har en del fordele i forhold til ægte planter. De kan bruges til bolig- og kommercielle projekter og er populære armaturer i lejligheder, baggårde, balkoner, butikker, kontorer og receptionsområder.

Hvis du har en tom væg, der trænger til et nyt og flot design, så er kunstige plantevægge en billig, nem og attraktiv mulighed at fikse problemet på.

Kunstige eller ægte planter, hvad er forskellen?

Hvis du forsøger at beslutte, om du skal købe ægte eller falske planter til din lodrette have, er det en god ide at overveje disse fordele og ulemper:

Fordele ved kunstige planter i forhold til ægte planter:

Lavere vedligeholdelse og løbende omkostninger

Nemmere og billigere at installere end rigtige planter

De skal aldrig vandes

Der skal ikke bruges ikke pesticider eller gødning

De dør aldrig

De behøver ikke sollys for at overleve

Som du kan se, har kunstige planter mange fordele. De er ofte billigere, kræver mindre arbejde. Det bedste af det hele, du behøver ikke at have grønne fingre for at holde dem flotte hele året rundt.

Lykke Holzmann Søby