Få et bedre overblik med campingspejle på bilen

Når du kører med en campingvogn bag bilen, er det vigtigt, at du stadig har et godt udsyn, så du kan se, hvad der sker i vejbanerne ved siden af dig. Ellers vil du blive alt for stor en fare, når du kører i trafikken. Men med almindelige sidespejle på bilen og en stor campingvogn bagpå kan det blive svært for dig at orientere dig ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du køber nogle campingspejle, som du kan sætte på bilens sidespejle. De er med til at gøre, at du bevarer det gode overblik bagud. 

Der findes flere forskellige mærker af sidespejle. Et af de mest brugte mærker er Brunsgaard campingspejle. Dem kan du få som både to-punkt og fire-punkt spejle, hvilket giver dig mulighed for at finde den type, der passer til din bil. 

Forskellen på to-punkt og fire-punkt spejle er, at to-punkt sidder fast to steder på spejlet, mens fire-punkt sidder fast fire steder på spejlet. Det sidste er dermed et spejl, der sidder bedre fast på din bils sidespejl. Det er dog meget forskelligt, om du vil have brug for to-punkt eller fire-punkt. Hvis du kører på almindelige vej, vil to-punkt typisk være nok. Kører du i mere kuperet terræn eller direkte off-road, er det sikrest med fire-punkt spejle. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe campingspejle. Det kan for eksempel være på campingudstyr.dk. Fordelen ved at købe spejlene på nettet er, at du kan bestille dem i løbet af ugen og så have dem klar til weekendens campingtur. Dermed behøver du ikke at starte weekenden med at køre ud og købe spejlene. Du kan have dem klar, når du har tiden til at tage på campingferie.

Du får dem leveret i løbet af bare et par dage, hvorfor du sagtens kan bestille dem om mandagen og have dem klar til weekenden. 

Emilie Ann Jacobsen