Få hjælp med Oticon og udstyr som deres batterier

Hvem havde troet, at et lille familieforetagende, der startede med en god gerning for over 100 år siden, da en opfinder ved navn Hans Demant gerne ville hjælpe sin kone med lidt høreproblemer, skulle ende med at blive en forretning, der nu er børsnotteret og omsætter for milliarder?

Den ambition havde faderen til sønnen William Demant, som holdingselskabet, der ejer Oticon-virksomheden, er opkaldt efter, nok ikke, da han startede det hele, men da sønnen under Anden Verdenskrig begyndte sin eksperimenteren med at skabe høreapparater efter en kopi af Acousticon-høreapparater, så var banen kridtet op for hvad, der i dag er et af de største forretninger, der udvikler høreapparater.

For man kan have nok så mange fine ambitioner, men hvis man ikke har den rette produktform eller service og skaber den efter en bestræbelse på at være de bedste, så kommer man næppe lige så langt, som det er lykkedes for Oticon.

Og der er landet stor hæder i retning af virksomheden, der på verdensplan beskæftiger mere end 3500 mennesker, da de har modtaget over 20 priser for deres opfindelser af forskellige høreapparater, som vi vil nævne nogle af her.

Blandt deres opfindelser findes blandt andet “Adapto”, som er et høreapparat med kunstig intelligens. “DigiFocus”, der var det første digitale høreapparat nogensinde. “MultiFocus”, hvor man for første gang kunne præsentere et helautomatisk høreapparat. 

Som du nok kan se og ud fra beskrivelserne herover, er der med Oticon, der har salgs-virksomheder i omkring 22 lande, tale om et firma, der ikke stagnerer sig eller udelukkende tænker profit, for god profit kommer af, at man tør satse og lave mekanismer, der gavner menneskeheden.
Og man må i sandhed sige, at Oticon gerne vil være foregangseksempel på den teknologiske front med høreapparater.

For det er så vigtigt at passe på ens hørelse og gøre, hvad man kan, for at bevare, vedligeholde og forbedre den hørelse man har, om man så er ung, gammel eller midtimellem. Man kan have fået høreskader, være født med nedsat hørelse eller slet og ret opleve en nedsat hørelse, som man bliver ældre, og så er det med at få hjælp.

Og der skal man ikke vælge sekunda-udstyr og reservedele, hvorfor vi håber, at beskrivelsen af Oticon har fået dig til at indse, at det er fordelagtigt at vælge dem som leverandør af dit høreapparat, tilbehør og andet, hvilket blandt andet kunne være Oticon batterier og andet supplement fra firmaet, som du nemmest finder via linket, vi præsenterede lige før.

Pas godt på din hørelse. 

Anders Lundtang Hansen