Få fantastiske molton scenetæpper

Hvis du er en del af et teater, en skole eller kulturinstitution, er det næsten helt sikkert, at du har brug for et flot og funktionelt scenetæppe. I så fald er der god grund til at vælge et scenetæppe fremstillet af molton. Du kan nemlig få molton i flere forskellige farver, ligesom du har mulighed for at få materialet i lige præcis den størrelse, som du har brug for. Derfor er materialet også blandt de foretrukne, når der skal fremstilles scenetæpper.

Vælg den farve, som du har brug for

Det er vidt forskelligt, hvilken farve scenetæppe folk ønsker. Ofte kommer det både an på bygningens øvrige udtryk samt hvilken institution, der er tale om. Ofte er der nemlig forskel på, hvilken farve scenetæppe en skole og så et teater ønsker. Hvis du ikke ved, hvilken farve du skal vælge, er klassikeren inden for scenetæpper helt klart den røde farve. Med den farve kan du aldrig gå helt galt i byen.

Hvad er molton?

Begrebet dækker som regel over et tykt bomuldstæppe, men det kan også anvendes om scenetæpper i satin. Denne slags tæppe har for det første den fordel, at det er lyd- og lysabsorberende. Derfor kommer altså minimalt med lyd og lys igennem tæppet. Derudover kan tæppet også brandsikres, hvilket giver dig en større tryghed, hvis nu uheldet er ude.

Høj kvalitet til lav pris

En anden stor fordel ved materialet er, at du kan få en høj kvalitet til en ganske overkommelig pris. Det gælder uanset, om du vælger et tæppe der er fremstillet af bomuld, eller om du foretrækker et tæppe, der er fremstillet af satin.

Hvilken slags scenetæppe bør jeg vælge?

Det er dit formål med tæppet, der afgør hvilket du bør vælge. Måske vil du gerne have et tæppe, der er særligt lydabsorberende? Eller måske særligt lysabsorberende? Måske er du i stedet på udkig efter et scenetæppe, der er utroligt slidstærkt? Uanset, hvilket scenetæppe du ønsker, kan du uden tvivl finde det helt rigtige ude på markedet.

admin