Fejr dine sejre med legendariske pokaler fra Jydsk Emblem Fabrik

Hos Jydsk Emblem Fabrik hører vi blandt den eksklusive klub af producenter, som kan prale af at have fremstillet pokaler i mere end 130 år. Helt nøjagtigt har vi lavet pokaler siden 1886, hvor vores virksomhed blev grundlagt. Rigtige vindere fortjener rigtige belønninger, og hvad kan føles mere rigtigt end at løfte en pokal op over hovedet, når sejren langt om længe er hjemme? Når der er en pokal i sigte, bliver stævnet, kampen, turneringen eller lignende automatisk mere intens, sjov og konkurrencepræge.

Mulighed for indgraverede pokaler

For overskuelighedens skyld har vi inddelt vores pokaler i fem kategorier: Budget-, economy class-, business class- og first class-pokaler samt vandrepokaler. Alle vores pokaler kan indgraveres, inden de leveres til din adresse. Vi indgraverer også vandrepokaler, som allerede er i brug, men som skal have indgraveret endnu en sejrsherre, -kvinde eller -klub, inden pokalen overrækkes til dens retmæssige nye ejer.

Danskproducerede pokaler til fordelagtige priser

Blandt vores brede sortiment kan du finde pokaler til enhver begivenhed – store såvel som små. Vores webshop holder åbent 24 timer i døgnet, og her kan du finde pokaler i guld, sølv, bronze, plast og aluminium i forskellige prisklasser, der passer til både større og mindre budgetter. Jydsk Emblem Fabriks pokaler produceres på vores fabrik i Malling i Østjylland, som med de mange års erfaring i bagagen udelukkende fremstiller pokaler i høj kvalitet. Dog varierer kvaliteten alt efter, hvor stort et beløb du ønsker at bruge på pokalen. Vi anbefaler naturligvis vores first class pokaler, da vi ved, at pokaler oftest får en prominent plads, hvor de står til udstilling i årevis.

Pokaler, medaljer eller begge dele? Jydsk Emblem Fabrik har det hele

En pokal er det store, fælles trofæ. Ønsker du at markere hver enkelte deltagers indsats eller sejr, opfordrer vi dig til også at tage et kig på vores medaljer. Individuelle medaljer, som uddeles til deltagerne en efter en, skaber ekstra stor glæde. Desuden ved vi, at der er mange, som sætter pris på en medalje, da de kan tages med hjem, hvorimod pokalerne med god grund oftest hører hjemme på sportsforeningernes trofæhylder.

Brug vores ekspertise

Hos Jydsk Emblem Fabrik har vi leveret pokaler til begivenheder i hele Danmark, herunder til flere DM og EM-turneringer. Vores ekspertise og erfaring rækker langt, og har du brug for hjælp til dit valg af pokaler, står vi parat. Vores kompetente medarbejdere kan kontaktes på telefon +45 70 40 09 53 eller mail info@jef.dk.

admin