Festpynt til mange lejligheder

Der er mange forskellige anledninger og årsager til at markere en begivenhed med fremragende festpynt.

Det kan være alt fra den uundgåelige begivenhed, der vender retur hvert år, såsom en fødselsdag, hvilket begrundeligt nok kan være ekstraordinær, når der nogle år er tale om runde fødselsdage, som man gerne vil markere ekstra stort.

Måske er der også tale om den lidt mere specielle event, som kunne være en bryllupsdag, konfirmation eller andet slags jubilæum, som man ønsker at gøre til en uforglemmelig dag, hvor man har samlet alt fra den fjerne familie til de nærmeste venner for at opleve dagen sammen og gøre den mindeværdig, så man kan snakke om den og mindes den i lang tid efter.

Der behøver ikke engang at være tale om en officiel anledning. Måske har man har lyst til at holde en lækker, lettere uformel sammenkomst, hvor gæsterne tager noget mad med, og man selv som vært sørger for drikkelsen og måske “opfinder” en grund eller et tema, der kan være en smule spontan, for at have en anledning til at samle dem, der står en nærmest.

Kigger du i kalenderen, kan det tænkes, der en en helligdag, der står dig kært, som du gerne vil have pyntet op til og skabe festlige rammer omkring. Ikke engang religiøse helligdage skal alene være årsagen, hvis man nu har en lokal, vigtig dato, som der skal være ekstra special dette år.

Hvad, vi prøver at sige, er, at du formentlig året rundt kan finde en perfekt begrundelse for at skabe de smukkeste rammer omkring en komsammen. Og man kan næsten ikke komme udenom, at festpynten er blandt de ting, som folk vil snakke om ved festen og nok mindes tilbage på senere og huske begivenheden for.

Ved nogle familier og vennegrupper går der ligefrem konkurrence i at lave de bedste dekorationer med pynt, så sørg da for at have det flotteste festpynt hver gang, så du vinder.

Anders Lundtang Hansen