Find din specialist

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Skal du lave mad til mange mennesker, når du tager på arbejde i køkkenet? Så har du brug for at finde en specialist i storkøkkener og cateringinventar til at hjælpe dig. Køb af storkøkken handler om tillid, og det er vigtigt du vælger en leverandør du stoler på.

Forståelse for din situation og dit behov er vigtigt. Din specialist skal vide, at dit nye storkøkken skal være af god kvalitet, så du ikke har unødige driftstop. De skal også vide, at du skal have hurtig hjælp, når noget går galt. Og så er der det med prisen. For selvom pris og kvalitet i en vis grad hænger sammen, skal du have det rigtige udstyr til den rigtige pris.

Flere forhandlere har egen import direkte fra fabrikkerne rund omkring i EU, så du er sikret den bedste pris og den lavest mulige leveringstid på varer, som ikke er på lager. For at kunne levere den bedste restaurantoplevelse til dine kunder, kræver det storkøkken i topform.

Der er ingen grund til at investere i udstyr der er for stort eller for avanceret – omvendt skal du selvfølgelig have fundet udstyr, som heller ikke er for småt eller for simpelt til jeres behov. Dit storkøkken skal være designet til dine behov og dine ønsker, det er nemlig sådan du lettest får glade kunder i din forretning.

Når køkkenet er på plads, skal din specialist dog ikke slippe dig helt endnu. For hvad nu, hvis dit storkøkken en dag får brug for førstehjælp? Det er frustrerende og det er i alles interesse, at nedbrud sker sjældent og til mindst mulig forstyrrelse for dig. Din forhandler skal forstå dig og din situation samt ønske, at du hurtigst muligt kan få dit storkøkken helt i topform igen.

Det er derfor en fordel at vælge en leverandær med egen serviceafdeling, interne specialister og et stort eksternt servicenetværk. Deres opgave er at få dit storkøkken hurtigt i gang, så du igen kan fokusere på 100% på gæsterne.

Christina Løvfall Hansen