Frugtkasse fra Frugtkurven.dk – frisk frugt direkte til dit firma hver morgen

Er du ansvarlig for forplejning af medarbejdere og personale i din virksomhed, og kunne du godt tænke dig at gøre lidt ekstra for at højne den generelle sundhed i firmaet? Så er der mange tiltag, som kan anbefales.

Først og fremmest er det vigtigt, at en sund livsstil på arbejdspladsen faciliteres. Dette indebærer primært, at der er adgang til sund mad i frokostpausen, frisk, rent vand, og også gerne frugt og grønt som et sundt alternativ til slik og sodavand, når sukkerbehovet trænger sig på i de sene eftermiddagstimer, og frokosten for længst er fordøjet.

Det kan dog godt være lidt op ad bakke at skulle i supermarkedet eller til grønthandleren hver eneste morgen for at købe friske forsyninger. Frugt er en let forgængelig vare, som helst skal være så frisk som muligt, når den serveres – og så går det ikke, at den ligger og mugner i frugtskålen.

Frugtkurve og frugtkasser til virksomheden fra Frugtkurven.dk

Med en frugtordning fra Frugtkurven.dk kan du være sikker på din daglige levering af frisk og appetitlig frugt, direkte fra Grønttorvet, hver eneste morgen. Du vælger selv hvor stor din frugtkurv eller frugtkasse skal være, hvor ofte den skal komme, og hvilken type frugt, den skal indeholde.

Hos Frugtkurven.dk kan du vælge mellem fire forskellige typer firmafrugt ordninger: BasisFrugt, Frugtkurve, Frugtkasser og Økologisk Firmafrugt. BasisFrugt frugtkurven indeholder 25 stykker håndfrugt med 5 typer frisk frugt, udvalgt efter årstiderne og det friske udbud. Dette kan for eksempel være æbler, pærer, bananer, appelsiner, nektariner, mandariner, clementiner eller blommer. I Frugtkurvene finder du desuden stenfrie druer – og Frugtkasserne indeholder frugt til helt op til 25 personer.

Til disse kurve og kasser kan du foretage diverse tilvalg efter behov og ønske, for eksempel snacks, ekstra grønt, dadler, mandler, frugt shakers, peanuts, rosiner eller nødder. Og den økologiske variant består naturligvis af 100% økologisk kvalitetsfrugt.

Du kan læse mere samt bestille frugtkasser og frugtkurve på Frugtkurven.dk

Astrid Pedersen