0

Funktionelt dansk design siden 1984 til bordet og køkkenet

Siden 1984 har danskerne kunne købe produkter til hjemmet og bordet i dansk design leveret af Rosendahl. Det kan næsten ikke blive meget mere klassisk dansk, end hvis man dækker et bord op eller pynter sit hjem med produkter fra Rosendahl. De mange år på bagen fornægter sig ikke for de mange dansk-designet produkter, som så mange danskerne er vokset op med.

Mange vil helt sikkert kunne genkende nogle af Rosendahls klassiske designs, men virksomheden bliver hele tiden ved med at udfordre sig selv og skabe nye ideer og tanker, som bliver produceret i stilrent design. Uanset om det handler om helt gængse køkkenredskaber, kan man være sikker på, at designet er tænkt 100 procent igennem, så det ikke falder fra hinanden første gang, man bruger det.

Smukt design, der er lavet til at skulle bruges

Et smukt ydre og design uden at gå på kompromis med kvaliteten og produktiviteten. Det er en god måde at beskrive Rosendahl på, for lige siden 1984 har virksomheden arbejdet på at lave produkter, som virkelig kan tåle at blive brugt. Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange sætter et lighedstegn mellem kvalitet og Rosendahl-navnet.

Rosendahl laver stort set alt, hvad man kan tænke sig til i grej og udstyr til køkkenet, men arbejder også med flot design til pyntegenstande til danskernes hjem. De har blandt andet lavet en kendt Karen Blixen kollektion, som udover at være produkter i et specielt smukt design, også er med til at støtte finansieringen af nye udstillinger på Karen Blixen Musset i Rungstedlund.

Hvis du står og mangler pynt, der kan pifte dit hjem op eller noget til bordet eller køkkenet, der bare virker, samtidig med at det ser godt ud, så burde du tage et kig på produkter i dansk design fra Rosendahl.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *