0

Gå ikke glip af priskrig hos emma.dk – spar op til 85%

Kender du det, at du føler at du bruger alt for mange penge i hverdagen på dagligvarer? Og at du måske heller ikke helt har råd til at købe den parfume din mor ønsker sig i fødselsdagsgave? Bare rolig – hjælpen er på vej! emma.dk er en hjemmeside der for længst har erklæret priskrig mod de etablerede butikker. De er langt fremme på fronten og skyder med skarpe tilbud på hverdagsprodukter både til mænd, kvinder, børnene og hjemmet.

emma.dk er en fordelsklub, hvor du som medlem betaler et fast beløb på 85 kr. om måneden, men til gengæld får du adgang til nogle helt specielle tilbud og fordele. Som medlem af emma.dk får du blandt andet:

  • Op til 85% rabat på mere end 7000 produkter.
  • Gratis forsendelse.
  • Levering på 1-3 hverdage.

Hos emma.dk finder du også særlige udsalgssider, hvor priserne er ekstra lave. Herunder får du en lille gennemgang af, hvad du blandt andet kan forvente at finde under deres helt særlige priskrigs tilbud, som altså betyder ekstra store rabatter på i forvejen nedsatte varer.

Priskrig på parfumer og makeup

Som kvinde kan man hurtigt komme til at bruge rigtig mange penge på både cremer, bind, makeup, parfumer, shampoo og hårstyling, fordi det bare er rart at have lidt af hvert derhjemme. Men som medlem hos emma.dk kan du faktisk få alle dine hverdagsprodukter til de billigste priser online og tilmed få dem sendt lige til døren. emma.dk har noget til enhver smag og blandt deres mange brands finder du blandt andet både Chanel, L’Oréal, Redken, Libresse og Maroccanoil – bare for at nævne nogle få af deres 400 forskellige brands!

Gillette har aldrig været billigere

emma.dk har også de bedste tilbud til mænd på både parfumer, barbergrej, deodoranter, hårvoks og cremer – ja alt, hvad du som mand har brug for i din hverdag. De har for eksempel altid store rabatter på både Gillette og Idhair produkter, som er særligt populære brands blandt de fleste mænd.

emma.dk er for hele familien

Som medlem af emma.dk finder du ikke kun gode tilbud på produkter til mor og far. De har nemlig også et stort udvalg af hverdagsprodukter til både børn og babyer. Som forældre ved man, hvor mange penge, der pludselig kan forsvinde på eksempelvis bleer og vådservietter – men de dage er ovre. På hjemmesiden er der nemlig også mange procenter at spare på både Libero, Huggies og Pampers. Derudover har de et stort udvalg af ekstra skånsom shampoo både fra Urtekram og L’Oréal.

Så find dine priskrigsdagligvarer hos emma.dk og stop med at betale overpris på dine hverdagsprodukter – du vil ikke fortryde det!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *