Giv dine medarbejdere et frikvarter med en god massagestol

Hvis du som arbejdsgiver eller som ansvarlig for den generelle trivsel på din arbejdsplads ønsker at gøre noget ekstra for at sikre, at medarbejdernes helbred er optimalt i de timer, de tilbringer på jobbet, er der mange tiltag, du kan vælge imellem. Blandt disse er sund mad i kantinen, frisk frugt på kontoret, adgang til en fornuftig sundhedsordning og forsikring via pensionsordningen – og så selvfølgelig wellness.

Skab trivsel på din arbejdsplads med massage

Dette kan for eksempel være i form af en massageordning. Mange kontoransatte døjer med dårlig ryg i forskellige afskygninger – hold i nakken, spændinger over lænden, myoser i skuldrene og andre smertefulde tilstande, som nærmest er blevet folkesygdomme i dagens Danmark. En god og dybdegående massage med jævne mellemrum kan lindre smerterne, styrke cirkulationen og løsne op for de spændinger, som giver anledning til ømhed og stivhed i muskler og led. Problemet med massageordninger er, at de sjældent er særligt fleksible. Massøren er sjældent til stede mere end højst en gang om ugen. Dertil kommer, at medarbejderne skal tage tid ud af et presset skema for at kunne nyde godt af behandlingen, som i øvrigt sjældent er videre dybdegående. En massageordning kan blive en dyr løsning, som ikke løser de store problemer i forhold til medarbejdernes ryg problemer og spændinger.

Forebyg ryglidelser på din arbejdsplads med en massagestol af høj kvalitet

Som et alternativ til en dyr og ineffektiv massageordning, kan du vælge at investere i en lækker og avanceret massagestol fra IWAO Massagestole. Med en massagestol på arbejdspladsen kan medarbejderne selv bestemme, hvornår de vil nyde godt af en behagelig og stimulerende massagebehandling, uanset om det er tidligt om morgenen, i frokostpausen eller efter fyraften. Iwao Massagestole tilbyder kvalitets massagestole til nogle af markedets mest rimelige priser. Klik ind på iwao-massagestol.dk og find en billig massagestoltil kontoret.

Astrid Pedersen