0

God kvalitet og tidløst design er nøgleord, når man skal investere i boliginventar

Kender du nogle, der står og skal til at flytte i ny bolig? Måske er det dig selv? Det kan være svært at vide, hvad der vil passe ind i hjemmet, når man skal købe en indflytningsgave. Derfor er det altid et godt bud at gå med noget kvalitet, der har et simpelt udtryk.

Det samme gælder, hvis indflytningsgaven er til sig selv, eller det måske blot er blevet tid til at opgradere noget af det boliginventar, man selv købte eller fik, da man første gang flyttede i eget hjem. Med kvalitet og et tidløst design er man sikret et godt køb, der kan tages med fra bolig til bolig.

Rosendahl laver køkken og boliginventar i en klassisk, enkel, skandinavisk stil. Produkterne er alle udformet i et dansk design, der passer perfekt ind i de fleste danske hjem med deres enkle udtryk. Netop det enkle udtryk betyder, at man nemt kan tilføje enkelte produkter til boligindretningen, uden at de nyanskaffede genstande falder ved siden af.

Man kan derfor nøjes med at købe enkelte produkter, eller man kan køre en gennemført stil og investere i hele sæt, så boligen og køkkenet får ét uniformt udtryk.

Rosendahls Grand Cru serie er et glimrende eksempel på deres klassiske, enkle stil. Serien indeholder alt fra stel til krus, glas, kander og sågar opbevaringsglas.

Opbevaringsglassene er både praktiske at have i køkkenet og kan bruges til at opbevare alle tørvarer såsom pasta, mel, ris, havregryn og så videre. Glassene kan stilles fremme i køkkenet, så det altid er let at hive fat i hovedingredienserne, og samtidig udstiller glassene råvarerne som dekoration i køkkenet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *