Gode fodermuligheder med kvalitetshøhække

Har I hestestald og ønsker en lettere måde at give dyrene hø end med hønet, der er besværlige at

håndtere og let går i stykker? Og vil I gerne undgå unødvendig spildhø og samtidig holde boksene renere? Så bør I overveje at investeret i faste og holdbare høhække til heste, der ikke bare gør jeres arbejde nemmere, men som også tager bedre ud i staldbilledet.

Hos staldinventar.dk kan I finde forskellige slags høhække, der passer til forskellige forbrug og forskellige staldindretninger. De forskellige typer og størrelser i udvalget betyder, at I kan finde en løsning, der passer til jeres stald. Derudover findes der nogle typer til montering på hjørner og på lige flader samt versioner med opsamlingstrug.

Hvilke høhække kan I finde hos Staldinventar?

  • Høhæk med opsamlingstrug: Denne høhæk er galvaniseret og har et opsamlingstrug på 26 liter, det betyder, at I kan undgå spild af hø hos dyrene. Opsamlingstruget gør det nemlig nemmere for dyrene at spise det hø, som falder ud af høhækkene. Denne model monteres på en væg, og kan fås både med og uden bagplade og bolte ved leveringen.
  • Enkelt høhæk: Denne model er galvaniseret og egent til vægmontering, den måler B645 X D455 X H400.
  • Dobbelt høhæk: Denne model er også galvaniseret og egnet til montering på en væg, dens udformning gør den velegnet til større mængder.
  • Høhæk hjørne: Er en mindre model, der måler B80 X H50, og som skal monteres i et hjørne, hvormed den er særligt velegnet til mindre stalde eller mindre dyr.
  • Kraftig høhæk: Denne høhæk er el-galvaniseret, hvilket sikrer at stålet har en længere holdbarhedstid end ved alminelige galvanisering.

I kan bestille høhækkene online, hvor I også kan se målene på alle høhækkene eller tage kontakt til dem i tilfælde at spørgsmål.

admin