Gode grunde til at du skal have fat i en massagestol

Massage er godt for både krop og sjæl, og det er en fremragende kilde til forkælelse og velvære. Måske du tænker, at hvis massage skal give mening, at så skal det udføres af en professionel massør, men i mange tilfælde fungerer det lige så godt med massagestole, der kan afhjælpe din stresset og spændte kontorkrop.

Flere fysiske lidelse kan have godt af massagen

Lider du af dårlig blodcirkulation, eller døjer du med smerter i kroppen, så kan du have brug for at få massage. Massage er nemlig godt for både blodcirkulationen og musklerne, og dermed kan du også få bugt med hovedpinen, som både kan komme af dårlig blodcirkulation og spændinger i kroppen.

Forsøger viser desuden, at personer med forhøjet blodtryk kan have godt af at få massage. Selv i forhold til personer, som lever i rolige omgivelser og får afslapning, får ikke sænket blodtrykket på samme vis, som dem der får massage.

Følelsen af velvære spreder sig til hele kroppen

Det er ikke kun fysisk, at du kan se forbedringer ved at få massage, også psykisk kan du få en oplevelse af velvære. Ved massage udledes forskellige stoffer, som giver en følelse af lykke og veltilpashed, hvilket kan have betydning for personer, som lever med stress og depression. Du kan derfor komme til at opleve mere glæde og overskud i din hverdag.

Desuden kan personer, der døjer med angst også opleve, at der med massage kan komme mere balance i deres liv. Angst er et stort psykisk pres, som kan give spændinger i hele kroppen, her kan massagen give afslapning og ro, så der er overskud til at komme af med de dårlige tanker.

admin