Gode råd til dig, der skal købe dit første juletræ

Det kan være en stor ting, når man skal ud og købe sit første juletræ. Holder du tradition tro, skal du naturligvis have et ægte grantræ til at pynte i hjemmet. Men hvad skal man huske, og hvad skal man være opmærksom på, når man skal købe sit første juletræ? Find svaret ved at læse med i denne artikel.

Køb den rette sort – folk anbefaler rødgran juletræ

Et rødgran juletræ kaldes også for et ”gammeldags juletræ”. Et rødgran juletræ kendetegnes ved, at det er mere pjusket og mindre, end Nordmanssgran, der også er et meget populært juletræ. Dog er der nogle hyggeligt ved rødgran, der har mere fylde og bredde. Du kan også glæde dig over, at det for det meste er billigere at købe rødgran juletræ, end det er at købe mange af de andre sorter.

Husk en juletræsfod

Det er klart, at et juletræ ikke kan stå af sig selv. Derfor skal du have anskaffet dig en juletræsfod, du kan bruge til dit rødgran træ. Du kan finde juletræsfødder i mange forskellige prislejre, så det er bestemt ikke noget, der behøves at være dyrt. Men hvis du er vild med design, er det også muligt at finde flotte og dekorative juletræsfødder fra nogle af de større designere.

Få træet væk, før det fælder

Det er super hyggeligt med et juletræ i hjemmet. Det er dog knap så hyggeligt, når det begynder at drysse – og det kan man ikke undgå, at det kommer til på et tidspunkt. Derfor kan det også være vigtigt, at du husker at få juletræet ud med det samme, du kan se, at det begynder at drysse (og når I er færdige med at holde jul, naturligvis). Skal du i gang med at kigge efter juletræer allerede i dag?

admin