Godt kliniktøj til arbejdsdagen

Hvis du arbejder inden for social- eller sundhedssektoren, ved du, at arbejdsdagene kan være lange, hårde og måske endda lidt svedige og beskidte. Du har sikkert mange gøremål på en arbejdsdag, og nogle gange skal der løbes stærkt. Derfor ved du nok også, at det rigtige kliniktøj er nøglen til en god arbejdsdag. For det første skal det være komfortabelt, da tøjet skal bruges i en aktiv, og til tider lang, arbejdsdag. Herudover skal tøjet være funktionelt og praktisk, da der skal være plads til kuglepenne, notatblokke, nøgler og andre småting, man kan få brug for i løbet af dagen. Kort sagt: det perfekte kliniktøj skal forene kvalitet, komfort, design og pasform.

Det perfekte kliniktøj

Hos Praxis finder du det perfekte kliniktøj! Praxis har mere end 20 års erfaring på området og er en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj i god kvalitet inden for social- og sundhedssektoren. På webshoppen finder en lang række produkter inden for kliniktøj, blandt andet bukser, overdele og fodtøj. Du kan også klikke ind på kategorien ’tilbehør’, hvor du blandt andet kan finde åndbare sokker, en støttende sport-bh og et udvalg af tasker at transportere det hele i.

En af favoritterne på webshoppen er de klassiske hvide klinikbukser, du typisk ser på hospitaler og i lægepraksisser. Disse bukser er fremstillet i et strækmateriale med to lommer foran og to lommer bagpå. Strækfunktionen gør, at komforten er i top, og lommerne gør bukserne praktiske og funktionelle. En anden favorit er en klassisk dametunika med korte ærmer og V-udskæring, som findes i mange farver og størrelser.

Mere end bare kliniktøj

Udover kliniktøj til arbejdsdagen tilbyder Praxis også en række udendørs-produkter til sine kunder. Præcis som kliniktøjet er outdoor-tøjet også af høj kvalitet, samtidig med at det skal være komfortabelt og praktisk. Du finder for eksempel en række softshell-jakker, der er perfekt til udendørsbrug i det danske, omskiftelige vejr. Jakkerne er lavet i et åndbart kvalitetsmateriale, som sørger for, at kroppen kan bibeholde en passende temperatur. Outdoor-tøjet kan bruges i fritiden, men det egner sig bestemt også til cykelturen til og fra arbejde – du kan altså bare hoppe i jakken hjemmefra og skifte til kliniktøj på arbejdspladsen.

Så hvis du er sygeplejerske, SOSU-medhjælper, øjenlæge eller har en andet stilling inden for social- og sundhedssektoren, bør du klikke ind på praxiswear.com/da og finde det kliniktøj, der kan gøre din arbejdsdag endnu bedre.

admin