0

Gør bilen klar til sommer: 3 tips

Glæder du dig til sommer og måske det sene forår, hvor du skal ud at nyde solen med venner og familie? Så forstår vi dig godt, men hvis du skal give dig selv og dine bekendte en ekstra god oplevelse, skal du gøre lidt ved bilen. Vi kommer i denne artikel med tre gode tips til, hvordan du kan gøre køreoplevelsen bedre for alle parter.

Duft til bilen

Overvejer du en drengetur, hvor bilen er fyldt op med testosteron, så skal du helt sikkert have duft til bilen. For det kan meget hurtigt komme til at lugte som et teenageværelse, når ruderne dugger til og drengene sveder igennem på bagsædet. Med en lækker duft kan du dog komme størstedelen af problemerne til livs, og du kan vælge mellem flere forskellige dufte.

Rengør bilen godt inden

Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk, skal du have fat i støvsuger, sæderens, skumlanse og andre bilpleje produkter, hvis du vil sætte bilen i top stand uden at sende den til dyre rengøringsbesøg. Du vil hurtigt opdage, at du burde have renset sæderne tidligere – prøv bare at give et af sæderne et slag og se støvskyen forme sig.

Installer et godt anlæg

Nu hvor vi alligevel ikke kan komme ud at rejse, så kan du med et lækkert musikanlæg gøre køreturen det hele værd – særligt, hvis det er med de førnævnte drenge. Der skal være god bas i, så man kan skråle med helt uden, at man kan høre hinanden. Det er den bedste løsning i vores øjne i hvert fald.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *