Gør det sunde valg nemt med økologiske frugtkasser

Mange danskere har intentioner om at leve et miljøbevidst og sundt liv. Men det kan være svært at leve op til en sund livsstil, når man har en travl hverdag. Derfor er det faktisk de færreste, der når at spise de seks stykker frugt og grønt, som kostrådene anbefaler. Du kan give dine ansatte en hjælpende hånd ved at bestille økologiske frugtkasser.

Flere og flere danskere bliver mere bevidste om at vælge økologisk frugt og grønt i det private. Som arbejdsgiver kan du bestille økologiske frugtkasser for at signalere miljøbevidsthed og ansvarlighed overfor dine medarbejdere. Du kan vise, at du spejler deres interesser.

Mange falder i snackfælden sidst på eftermiddagen, når frokostpausen for længst er overstået, men der stadig er længe til fyraften. Det kan være energidrik, chokolade eller store mængder kaffe – alle har deres eget fix. Men der findes et sundere alternativ: At spise et stykke frugt. Du kan gøre valget mellem de sunde og de usunde snacks lettere for dine medarbejdere ved at stille lækker og frisk frugt til rådighed.

Lækker og frisk frugt til de lange dage på kontoret

Når du køber økologisk frugt, sikrer du at dine medarbejdere får helt igennem frisk og sund frugt. Der er ingen pesticider eller sprøjtegift i økologisk frugt, og det er vigtigt for mange mennesker. Du kan også tilkøbe økologiske nødder og snackgrønt til frugten for at øge udvalget.

Du kan sammensætte en frugtkasse præcis som du har lyst til. Det kan være en god idé at vælge et specifikt antal og specifikke typer frugt ud fra dine medarbejderes præferencer for at undgå spild. Du har også mulighed for at vælge levering enten 1, 2 eller 5 gange om ugen.

Med frisk økologisk frugt kan du motivere dine medarbejdere til at tage det sunde valg i hverdagen, samtidig med at du udviser omsorg for dem.

admin