Gør en forskel for klimaet med grønne tage fra Nykilde

Er du i gang med at bygge hus, sommerhus eller carport, eller skal taget blot udskiftes på en eksisterende bygning? Uanset hvilken situation du kan nikke genkendende til, er et græstag en løsning du bør overveje til dit byggeprojekt. Med et grønt tag får du en række fordele, som almindeligt tag ikke kan tilbyde. Herunder kan du se et udpluk af disse fordele, som måske kan inspirere dig til at tage et grønt valg, når du køber dit nye tag.

  • Først og fremmest er et grønt tag et miljørigtigt og CO2 neutralt valg. I en tid, hvor miljøet er belastet mere end nogensinde, handler det om at vælge grønne og miljørigtige alternativer der, hvor vi kan. Så hvorfor ikke også når det kommer til valg af tag?
  • Derudover er de grønne tage skånsomme overfor vores kloaksystemer. Det kan måske lyde lidt underligt i første omgang, men de skyldes simpelthen, at tagene suger en del af det regnvand, som ellers var endt i vores tagrender og videre i kloaksystemet.
  • Sidst men ikke mindst skaber græstagene smukke grønne omgivelser. De er dermed en oplagt mulighed for at tage naturen med ind til byen, så det ikke bare er asfalt og mursten så langt øjet rækker. De grønne tage kan også hjælpe med at gøre luften renere, da beplantningen på taget kan bidrage til at rense luften og mindske forureningen i den luft vi indånder.

Græstagene fra Nykilde findes desuden i forskellige vægtklasser, så du kan sikre dig, at du får et tag, der passer til netop dit byggeprojekt. Tagene kan desuden lægges som både fladt eller skråt tag. Så klik ind i dag og find dit nye grønne tag, med masser af fordele.

admin