0

Grønt indenfor: 3 måder at gøre det på

Vi danskere går mere og mere op i grønne løsninger, og det kan tolkes på forskellige måder – men alligevel er der en sammenhæng. I denne artikel kommer vil vi komme nærmere ind på, hvordan man kan bruge planter og andet grønt som interiør og eksteriør til både bolig og arbejdsplads, hvor vi er afhængige af god luft, som planterne bestemt skaber.

Få en plantevæg til kontoret

Og den gode luft kommer ikke kun i form af den friskhed, som planternes fotosyntese sørger for. Det giver mentalt velvære at være i nærheden af grønt, og en plantevæg kan derfor være med til at sætte sit unikke præg på din arbejdsplads.

En plantevæg kan ligeledes få dit kontor til at fremstå mere professionelt og imødekommende, hvilket kan fungere som et led i at overbevise en stor kunde om at købe hos jer.

Altankasser til dig, der mangler plads

Nuvel – med denne løsning får du ikke meget nytte af den gode luft, som planterne skaber, fordi planterne hænger udenfor på din altan, men du kan til gengæld få friske krydderurter og noget pænt at kigge på, når du drikker din morgenkaffe.

Mulighederne med en altankasse er store, og du kan nærmest sætte det op, som du har lyst til.

Et godt tiltag til badeværelset

Vi danskere er ikke storforbrugere af grønt på badeværelset, men det er netop her, at det måske kan gavne mest. Ja, der kommer måske ikke meget sol ind, men det er bestemt muligt at finde planter og andre grønne løsninger, som slet ikke behøves sol. Det er dog vigtigt, at du uanset hvad husker at vande dem.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *