Historien om Brønnum

Her har vi at gøre med et firma, der trækker tråde langt tilbage i tiden, hvor Danmark var af en helt anden støbning og anderledes hierarkisk inddeling. Hvor det ikke var atypisk, at de store villaer og godser i landet havde tjenestefolk, der skulle servicere og anrette for det finere borgerskab, der nød stor anerkendelse i vores lille andedam.

Som en filmisk scene fra en Morten Korch-film introducerer vi her Brønnum, der så tidligt som 1874 blev etableret som vores første specialforretning herhjemme, hvor firmaet havde speciale i porcelæn, bestik og andre lignende artikler, og så muligheder i at sælge de omtalte varer til de omtalte husstande.

Og firmaet var fremaddsynet, for før der var noget, der hed “direct mail”-kampagner, så den familiejede virksomhed en mulighed i at hive nye kunder ind ved at uddele reklameblade for deres firma.

Når vi spoler tiden hastigt frem til år 2018, så er virksomheden stadig ejet af den samme familie og leverer alt lige fra mindre behovs-remedier i det små over større artefakter til helhedsløsninger på specielt køkkenområdet.

Når du tilgår Brønnum på deres hjemmeside, vil du opdage, at ud fra den foregående fortælling, så er deres specialeområde stadig at bredt udvalg og sortiment af især køkken-værktøj og remedier, der relaterer sig dertil i små og store versioner.

Specielt kantiner, store køkkener og restaurationer ville kunne drage fordel af at foretage deres køb hos Brønnum, der stadig slår sig på at servere de bedste produkter til dig, der skal servere for andre og gøre mange munde mætte i en hastig fart.

Desuden kan du på deres hjemmeside finde andre kategorier, der vil gavne dig, der leder efter både billige, brugte varer, et godt køb eller et helt reelt godt tilbud.

Så med Brønnum har du en langtidsholdbar serveringsløsning fra et firma, der har været blandt foregangspersonerne herhjemme på området.

 

Anders Lundtang Hansen