Ih, du Mille foredragsholder!

De fleste ved vel, hvad en foredragsholder er?
Lidt fordomsfuldt er det som regel en person, der tager en fed hyre for at komme ud til kurser, man er tvunget til at deltage, for at levere et afsluttende “afslappende” indslag, hvor foredragsholderen leverer nogle lommefilosofiske sandheder, som de fleste af os nok kunne tænke os til selv.

Sådan er Mille ikke.

Hun taler fra et bredtspektret erfaringsgrundlag, der bunder i, at hun aldrig har taget et “nej” for et “nej”, men set det som en måde til at udvikle sig og tænke alternativt, også selvom omgivelserne og de nærmeste ikke mente, at man tog den rette beslutning, så valgte Mille til fulde at følge sit hjerte – og den erfaring deler hun ud af i sine foredrag som foredragsholder.

Modgang har styrket hende og resulteret i, at hun i dag har sin egen virksomhed, som hun lever af, hvor hun tjener til dagen og vejen ved at skabe og bidrage til produkter under den kategori, som hun brænder mest for: Kommunikation.

Mange forskellige valg i livet har betydet, at Mille er kommet vidt omkring i sit personlige og arbejdsmæssige liv, og det har ikke altid været en let eller retvinklet retning, hun har bevæget sig i, men det har altid endt med fabelagtige oplevelser og uforglemmelige stunder.

Men det liv som en freelance-person kan være foruroligende for mange mennesker, der måske drømmer om et arbejdsliv, som de selv kan tilrettelægge, men som de ikke tør at kaste sig ud i af forskellige årsager.

Det er blandt disse emner, “mod” og “freelance”, som du blandt andet kan hyre Mille ind til at holde foredrag om, så du måske kan få aflivet nogle myter om freelance-livet og måske få styrken til selv at kaste dig ud i din drømmetilværelse som freelance-person.

Hyr Mille i dag og få en oplevelse – ud fra hendes oplevelser, som du kan ende med at opleve selv.

Anders Lundtang Hansen