Kluden der kan bruges til alle typer rengøring

I den professionelle rengøringsbranche er det vigtigt, at redskaberne og produkterne kan levere den kvalitet, der kræves og forventes. Det er vigtigt, at redskabernes kvalitet er i top, så det ikke hæmmer én i arbejdet, men udelukkende fremmer og gør arbejdet nemmere. 

Professionelle klude der kan bruges til alle typer rengøring 

Et must ved den professionelle rengøring er et sæt klude, hvor kvaliteten af materialet og holdbarheden er i top. Dette får du med mikrofiberklude. Her får du nemlig en klud, der er kraftig og holdbar, og så kan den bruges til alle typer rengøring. De fleste typer kan nemlig anvendes i både tør, fugtig og våd tilstand, og du behøver derfor ikke andre typer. Derudover tåler de vask efter vask på 90 grader uden, at de krymper, bliver skæve eller at de gode egenskaber mindskes. Der er derfor mange gode grunde til at vælge mikrofiberklude. 

Anderledes end en almindelig klud

Som navnet antyder, så består en mikrofiberklud af små fine fibre i modsætning til en almindelig klud. Dette har den effekt, at den er bedre til at opfange støvpartikler og holde på dem, så du ikke blot tørre dem af et andet sted. Så når du bruger mikrofiberkluden tør, så opsamler den snavs og støv, da kluden bliver statisk og tiltrækker støvpartikler. Hvis du derimod fugter kluden, så opsamler den både snavs og fedt, uden at du skal lægge kræfter i det. Den kan derfor bruges til lidt af hvert. 

Stort udvalg af mikrofiberklude til gode priser 

Hvis du klikker ind på Knudedan.dk, så finder du et stort udvalg af kvalitetsrige mikrofiberklude til rengøring i et væld af forskellige farver og størrelser. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde den type klud, der matcher dine behov og ønsker – alt sammen til gode priser, hvor alle kan følge med. 

 

 

Michelle Løhde Nielsen