Køb Hunter hundehalsbånd – høj kvalitet og standard

Som den lykkelige indehaver af en firbenet bedsteven eller -veninde er du fuldt ud klar over, at din hund har et behov for at komme ud og blive luftet et par gange om dagen. Med mindre din hund er 100% fritgående, fordi I bor på landet med langt til nærmeste nabo, skal du have fat i snor og halsbånd mindst to gange om dagen, så din hund kan komme ud og få sin daglige motion samt besørge.

Afhængig af din hunds alder, race og generelle helbredstilstand skal du regne med at bruge mellem 1 og 4 timer på dette projekt hver eneste dag, så længe hunden lever. Dette kræver naturligvis en hundesnor eller hundeline og et halsbånd, som kan holde til daglig brug i flere år. Samtidig skal halsbåndet være behageligt for hunden at have på – og så gør det selvfølgelig ikke noget, at det samtidig er pænt at kigge på!

Hundehalsbånd fra Hunter – lækkert design og høj komfort

Hvis du således leder efter et hundehalsbånd, som du og din hund kan have glæde af i mange år, kan du med fordel tjekke sortimentet hos det tyske mærke Hunter ud. Hundehalsbånd fra Hunter er kendt for deres høje slidstyrke og smukke design – og så er de fremstillet i kvalitets materialer, som er behagelige for hunden. Se for eksempel de utroligt lækre dressurhalsbånd i elgskind. Du kan vælge mellem diverse indfarvede varianter (rød, brun, sort, gul eller orange).

Til den lille hund kan du vælge et super blødt halsbånd i nappe, besat med Swarowski krystaller for ekstra bling. Og til gåturen kan du vælge et traditionelt læderhalsbånd i bison læder, som også fås i forskellige smukke farver. Hunter hundehalsbånd fås i mange forskellige størrelser og bredder, som passer til alle hundetyper, racer og størrelser.

Se hele udvalget af hundehalsbånd på dollardog.dk

Astrid Pedersen