Lækker frugt i høj kvalitet til virksomheder

Hos Frugtkurven kan du bestille lækre frugtpakker til din virksomhed. At have frugt tilgængelig på arbejdspladsen er en fantastisk idé på mere end et punkt. For det første øger det trivsel og medvirker til at dine medarbejdere har et mere stabilt blodsukker i løbet af dagen. Derudover booster det immunforsvaret, hvilket betyder færre sygedage og endeligt er det nemmere at få sine seks stykker frugt om dagen, hvis det også er tilgængeligt på ens arbejdsplads.

Bestil det du har brug for

Hos Frugtkurven kan vi skræddersy løsninger til dig og din virksomhed. Ved du for eksempel at ingen spiser ferskner eller pærer, så kan du sammensætte en frugtpakke uden de frugter. Efter noget tid, så lærer du også at kende præcist, hvor meget frugt, der bliver spist og du kan derfor bestille det præcise antal frugt, du har brug for. På den måde bekæmper du madspild, hvilket er et plus for miljøet. Hvis du vil være ekstra miljøvenlig, kan det også være en god idé at bestille frugt, der passer til årstiden.

De bedste frugter

Med en bestilling fra Frugtkurven til din virksomhed skal du ikke bekymre dig om slatne bananer eller moste pærer. Hos Frugtkurven går vi nemlig op i at levere de bedste og saftigste frugter til dig og din virksomhed. Lækker frugt er med garanti med til at højne humøret på arbejdspladsen og viser, at du bekymrer dig om dine medarbejderes trivsel. Sammensæt derfor din frugtkurv allerede i dag. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, eller ønsker du blot en uforpligtende snak med os, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

admin