Lenovo ThinkAgile – den bedste server til din virksomhed

Hvis du står og skal bruge en server, der opfylder alle behov, din virksomhed har til performativitet og holdbarhed, så skal du investere i den eminente Lenovo ThinkAgile. Lenovo ThinkAgile er den perfekte server til virksomheden, som ønsker en fantastisk, skræddersyet hyperconverged serverserie, som er skabt af de allerdygtigste ingeniører. Er et fremtidssikret system, der nemt kan opdateres med den nyeste software sød musik i dine ører, så er en Lenovo ThinkAgile serveren til din virksomhed.

Opnå den bedste diskperformance

Der er ikke noget værre end en langsom diskperformance, der synes at skulle trækkes op med håndsving. Med indbyggede diske får du i Lenovo ThinkAgile den optimale diskperformance. Den er fremtidssikret på den måde, at når Microsoft, VMware og Nutanix kommer med nye opdateringer og derved nye funktioner, så får dine kunder dem automatisk også. En Lenovo ThinkAgile server er kvalitetstjekket, da den er gennemtestet. Den er endeligt nem at betjene og at opdatere, så du ikke skal få grå hår af opdateringsprocessen.

Find din server hos Arrow

Hos Arrow finder du de eminente Lenovo servere til din virksomhed. Når du indgår et samarbejde med os, vil du hurtigt finde ud af, at vi er med på de nyeste trends og har fokus på fremtiden. Teknologi udvikler sig med lynets hast, og det er vigtigt at holde sig opdateret. Det gør vi for dig, så du kan fokusere på, hvad din virksomhed gør bedst. Vi er en af de førende IT-distributører i Danmark, og vi har mere end 30 års erfaring, så du kan trygt lade os guide dig i verdenen af servere.

admin