Mange gode grunde til at have firmafrugt

Hvis du har ansvaret for personalet i firmaet, er HR-chef eller leder i en virksomhed, så kender du sikkert til mange af de initiativer, en virksomhed kan tage, så de ansatte trives godt i arbejdstiden. Hvis medarbejderne kan mærke, der bliver taget hånd om deres helbred, kan det virke motiverende for deres arbejdsglæde, loyalitet og produktivitet. Trods de fleste godt ved, at det er vigtigt at få 600 gram frugt og grønt om dagen, er der mange af os, der ikke får det indenbords. Hvis du sørger for firmafrugt til dine ansatte, er du med til at optimere virksomhedens fælles helbred.

Giver kernesunde ansatte

Det er altid langt sundere og bedre at spise frisk frugt, end det er at spise slik, chokolade og wienerbrød. Sidstnævnte er dog en meget implementeret del på mange arbejdspladser. Især når blodsukkeret falder om eftermiddagen, og man har brug for et hurtigt skud energi. Men frugt er faktisk også med til at give energi, samtidig med det holder blodsukkeret stabilt.

Derudover er frugt fyldt med minealer og vitaminer, der forbedrer helbredet og giver et mere modstandsdygtigt immunforsvar. Du kan måske faktisk opnå færre sygedage blandt dine ansatte, når du har en frugtordning.

Desuden er fibrene og enzymerne i frugt med til at give en bedre fordøjelse, og derved kan de ansatte undgå nogle af de følgevirkninger, der kan opstå af et stillesiddende arbejde.

Ved at stille lækker, frisk frugt frem sikre du, at dine medarbejdere har et nærende alternativ til de kalorieholdige sukkerbomber. Der findes mange forskellige leverandører af frugtordninger. Her kan eksempelvis fremhæves Firma-frugt.dk. De levere frisk frugt til døren hver i den ønskede mængde. Så uanset om I er en lille, mellem eller stor virksomhed, så vil du med garanti kunne finde en ordning, der passer helt perfekt til jer.

admin