Modetøj til kvinder

Danske Neo Noir er et relativt nyt mærke, inden for modetøj til kvinder. Neo Noir lægger vægt på hele tiden at være med, der hvor moden udvikler sig, og deres tøj afspejler i høj grad tidens trends og tendenser. Kvaliteten er høj og udvalget er stort.

Neo Noirs design vidner om, at inspirationen bl.a. er søgt på gaderne, blandt unge trendsettere. Neo Noir kombinerer et feminint look med streetstyle, hvilket danner fundamentet for et stilet look, der samtidig er behageligt og kan styles på mange forskellige måder. Blandt Neo Noirs designs finder du endvidere items, der er vintage-inspireret med et moderne twist, herunder bl.a. bluser og nederdele.

Neo Noir står bl.a. bag et stort udvalg af kjoler og nederdele. Netop her er der gjort meget, for at imødekomme så mange forskellige stilarter som muligt. Blandt det store udvalg af kjoler, finder du, bl.a. modellen Cara, der er gulvlang og enkel i sit design, med bindebånd i halsen og bælte i taljen. Kjolen fås i mange flotte farver.

Neo Noir dyrker det elegante look, som bl.a. en kjole kan give. Dette ses også blandt deres nederdele, hvor et elegant snit og flotte prints gang på gang går igen. Neo Noir står både bag sprælske designs og mange farver, samt ensfarvede og mere enkle alternativer. Til kvinden der ønsker at udfordre de klassiske mønstre, som f.eks. blomster og striber, finder man hos Neo Noir bl.a. camouflagefarvede kjoler, nederdele og en kimono, der uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed på gaden, men som samtidig kan styles, så tøjet både kan bæres i både en hverdagssituation og til fest. De mange forskellige designs gør det nemt at kombinere bl.a. nederdele og bluser, og skabe netop det look, man føler repræsenterer ens personlige stil.

Også buksedragter er noget, som Neo Noir har gjort sig bemærket på. Der er tænkt over pasformen og der er øje for detaljen. Inspirationen hentes også her fra de trends, der lige nu er tydelige inden for modeverdenen.

Neo Noir giver plads til, at stil er individuelt, og at det skal være muligt at følge tidens mest populære tendenser, samtidig med at man skal kunne sætte sit eget præg på sit outfit. Neo Noirs items kan bæres hver for sig, men kan samtidig piftes op ved hjælp af smykker, sko, tasker samt andre accessories. Neo Noir gør det nemt for kvinder at være med på moden, samtidig med at deres individualitet og personlighed kan skinne igennem.

Marie Pedersen